ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Image by Zoë Gayah Jonker

Από το 1998, η εταιρεία μας βρίσκεται καθημερινά δίπλα στους πελάτες της, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα, προσαρμοσμένα μοναδικά στις ανάγκες και τις επιθυμίες του κάθε πελάτη μας, με τη χρήση σύγχρονης τεχνολογίας και έχοντας ένα εκτενές δίκτυο δρομολογίων που συνδέει κάθε γωνιά της χώρας μας, αλλά και την Ελλάδα με το εξωτερικό, στοχεύουμε σε μία βιώσιμη ανάπτυξη. 

IMG_7515 3.JPG

Η μεγαλύτερη επιθυμία της εταιρεία μας είναι να συνεχίσει να λειτουργεί υπεύθυνα και με σεβασμό, αναπτύσσοντας την αγορά της, εξελίσσοντας τους εργαζόμενους της και υποστηρίζοντας τους συνεργάτες και τις τοπικές κοινωνίες.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

Νοιαζόμαστε για τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μας. Ο κάθε πελάτης μας είναι στο επίκεντρο της προσοχής μας με τα ξεχωριστά και μοναδικά χαρακτηριστικά του. 

ΠΟΙΟΤΗΤΑ 

Εστιάζουμε πάντα στην ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών μας.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ 

Καθημερινά επενδύουμε στην καινοτομία των τεχνολογιών και τη διαρκή ανάπτυξη των προϊόντων και των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε.  

ΑΝΑΠΤΥΞΗ 

Επιδιώκουμε τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων μας, συμβάλλουμε στην ανάπτυξη των τοπικών προϊόντων της χώρας μας και την άξια εκπροσώπηση της Ελλάδας στο εξωτερικό. 

ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ & ΣΕΒΑΣΜΟΣ

 Λειτουργούμε υπεύθυνα, με σεβασμό απέναντι στο περιβάλλον, τα ζώα, τους πελάτες, τους εργαζόμενους, τις τοπικές κοινωνίες, τους προμηθευτές και τους συνεργάτες μας. 

ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

GENEX Coop

GENEX Coop

ECOLAB

ECOLAB

Plastika Kritis

Plastika Kritis

Zill

Zill

Belgian Blue Group

Belgian Blue Group

Methodo Chemicals

Methodo Chemicals

ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ

ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ